Roerende leasing

Een financiering nodig voor roerende goederen die u voor professionele doeleinden zal gebruiken? Daar helpt KredietAnalyse jou graag bij. Je wordt geadviseerd door experts die jou graag van de nodige info omtrent roerende leasing voorzien.

Wat is roerende leasing?

Ben je op zoek naar een financiering voor roerende goederen zoals voertuigen, kantoor- of productiemateriaal? Dan kan een roerende leasing interessant zijn voor jou. 

Met een roerende leasing ga je een leasingovereenkomst aan voor een bepaalde duur. Je bent als leasingnemer hierbij vrij om de goederen en de leverancier zelf uit te kiezen. Nadien koopt de leasingmaatschappij de roerende goederen en worden deze aan jou verhuurd.

Over welke periode loopt de leasing?

Een roerende leasingovereenkomst heeft een looptijd van een bepaalde duur. Dit is meestal een kortere periode van enkele jaren.

Wat als de roerende leasingovereenkomst is afgelopen?

Is het leasingcontract afgelopen? Dan heb je de mogelijkheid om over te gaan tot de aankoop van jouw roerend goed. Op die manier kan je genieten van deze investering en de vruchten ervan plukken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet, maar ook als je een onroerende of roerende leasing wenst, staan wij voor jou klaar. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet met je droom in vervulling te laten gaan. Maak hier een afspraak!

Wacht niet langer. Simuleer nu jouw investeringskrediet

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!