Investeringskrediet

Ben je een startende ondernemer of heb je net al enkele jaren op de teller staan en wil je graag investeren in een nieuwe zaak of een bedrijf? Wij van KredietAnalyse helpen je graag om jouw doelen te bereiken en voorzien je steeds van een grondige uitleg.

Wat is een investeringskrediet?

Met een investeringskrediet ga je een lening aan om te investeren in een zaak of bedrijf. Je leent dit bedrag op een middellange of lange termijn en kan dit geld vervolgens gebruiken voor zowel roerende als onroerende goederen. 

Wie komt in aanmerking voor een investeringskrediet?

Om in aanmerking te komen voor een investeringskrediet, dien je een zelfstandige ondernemer te zijn of een vrij beroep te hebben. Vanzelfsprekend is dat je dan een vennootschap of andere bedrijfsvorm hebt en dus geen particulier bent.

Waarvoor kan een investeringskrediet aangevraagd worden?

Een investeringskrediet mag gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Het is toegestaan om er een handelspand mee te kopen, maar ook om er een bedrijfswagen mee te verschaffen en zelfs een opbrengsteigendom mee te kopen. Daarenboven mag je ook materiaal aankopen die je nodig hebt om je werk te kunnen uitoefenen. Of materieel dat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. 

KredietAnalyse helpt je steeds met het bekomen van de best mogelijke tarieven op de markt. Het uitstekende advies en uiterst vlotte service krijg je er gratis bij.

Je begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn. Het belangrijkste is echter dat wij zeer concurrentiële en dus lage tarieven kunnen aanbieden voor je investeringskrediet.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we een kantoor in Genk, maar wij kunnen altijd naar jou komen. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Wacht niet langer. Simuleer nu jouw investeringskrediet

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!