Vakantiewoning kopen

Overweeg je de aankoop van een vakantiewoning aan zee, of in je favoriete stad in het binnen- of buitenland? Wens je hieromtrent advies door een kredietexpert? KredietAnalyse voorziet je van de juiste informatie en helpt je om ‘aankoop vakantiewoning’ van je wishlist te schrappen!

Verhuren of voor jezelf houden?

Droom je van een vakantiehuisje aan de Belgische kust of een cosy cabin in de Ardennen? En wil je deze verhuren of voor eigen gebruik houden? Dit is een afweging die je voor jezelf dient te maken. Indien je beslist om het te verhuren, kan je met de huuropbrengsten de hypotheek afbetalen en hoef je geen belastingen te betalen op de huurinkomsten. Hou je het liever voor jezelf en je familieleden? Dat is natuurlijk ook een optie. Je kan deze woning overigens later doorgeven aan de kinderen of verkopen.

Loopt je hypothecaire lening nog van je eerste woning? Dan kan het terugbetaalde bedrag van je krediet eventueel opnieuw opgenomen worden voor de aankoop van je tweede verblijf.

Weetje: door de hypotheek van je tweede woning onder het luik van langetermijnsparen in te geven, kan deze je fiscaal voordeel opleveren. Je kan iedere maand een gedeelte van de huuropbrengst sparen (max. €2350/jaar) waarmee je een belastingvoordeel tot 30% kan krijgen. Uiteraard zijn er voorwaarden aan verbonden. Jouw ervaren adviseur bekijkt samen met jou of je aan deze voldoet.  Het belastbare onroerend inkomen mag je bovendien verminderen met de betaalde interesten.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening voor je vakantiewoning aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!