Opbrengsteigendom

Wens je te investeren in vastgoed? Een opbrengsteigendom is altijd een goed idee. Onze experten van KredietAnalyse helpen jou door een gepaste financiering op te zetten zodat jij deze investeringsdroom in vervulling kan laten gaan.

Wat houdt een opbrengsteigendom juist in?

Koop je een woning of een appartement met als doel deze te verhuren? Dan is dit een opbrengsteigendom. Deze manier van investeren is vrij veilig en houdt weinig risico’s in door de stabiele immobiliënmarkt. Bovendien ben je zeker van de opbrengst en een gegarandeerd rendement.

Waarom een opbrengsteigendom kopen?

Dat sparen tegenwoordig nog maar weinig opbrengt, is al jaren geen geheim meer. Helaas zijn de vooruitzichten daaromtrent ook niet positief. Daarom adviseren wij van KredietAnalyse u te investeren in vastgoed als alternatieve manier om opbrengsten te genereren. 

Laat je hierbij begeleiden door de experten van KredietAnalyse!

Het hele bedrag lenen - de 100% lening

Ga je een eerste woning aankopen? Dan heb je tegenwoordig heel wat spaarcenten nodig. Denk maar aan de registratie- en notariskosten die je naast je 20% eigen inbreng bij de bank zelf moet kunnen financieren via spaargelden. Zo lopen de kosten snel op en wordt het haast onmogelijk om een huis of appartement te kunnen kopen. Het is dan ook om die reden dat veel jongvolwassenen afhaken. Wij van KredietAnalyse begrijpen dat en bieden daarom een 100% lening aan. Zo kan je droom alsnog in vervulling gaan en vieren we samen deze mijlpaal.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!