Notariskosten lening

Je hebt je droomwoning gevonden, maar het financiële aspect zit tegen. Om een woning te kunnen kopen, dien je de notariskosten zelf te kunnen betalen met je eigen spaargeld. We begrijpen dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Toch kan KredietAnalyse helpen om jouw wens in vervulling te laten gaan.

Hoe werkt een notariskosten lening?

Geld lenen om je notariskosten te kunnen betalen, is sinds enkele jaren in België verboden. Je dient deze met je eigen spaarcenten te kunnen betalen. Of je ouders, grootouders, peetoom of peettante hieraan hebben bijgedragen, maakt in principe niet veel uit. Wel is het de bedoeling dat het op jouw spaarrekening staat alvorens je naar de bank gaat voor de aanvraag van een hypothecaire lening. Dit is enerzijds nodig om de bank te kunnen verzekeren van het feit dat je het kan betalen en de bank dus weinig risico loopt door jouw een lening toe te kennen, maar anderzijds ook omdat je hoeveelheid spaarcenten meespeelt in hoe hoog of laag de rentevoet zal zijn. Maar stel nu dat je een woning wil kopen maar toch niet genoeg middelen hebt om de notariskosten te kunnen financieren. In zo’n geval kunnen jouw ouders een Home4Kids lening aangaan.

Is dit een renteloze lening?

Een Home4Kids lening is een LOA en is geen renteloze lening. Wel komt het met een competitieve rentevoet die vastligt voor de gehele looptijd van het krediet. Bovendien komen er ook geen bijkomende kosten bij kijken zoals dat bij een klassieke hypothecaire lening wel het geval is. Een ander voordeel is dat je mag rekenen op een snelle afhandeling van je kredietaanvraag en een snelle uitbetaling. De enige voorwaarde is dat je een ondertekende compromis van de aankoop van het huis of appartement van jouw kind kan voorleggen. 

Andere kenmerken:

  • Minstens 10.000,01 EUR en maximaal 50.000 EUR
  • Een looptijd van minstens 60 tot en met 120 maanden

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je Home4Kids lening aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!