Hypothecaire lening

Wil je een bouwgrond, appartement of woning aankopen en wens je hiervoor een lening aan te gaan? Dan heb je een hypothecair krediet nodig. Als je voor deze vorm van lenen kiest, dan dien je zelf wel wat spaargeld te hebben om de bijkomende kosten te kunnen financieren. Bijkomende kosten zijn onder andere de registratiekosten, notaris- en aktekosten, maar ook administratieve kosten van de hypotheek.

Hoe werkt een hypothecaire lening nu precies?

Als je een hypothecaire lening aanvraagt, dan vraagt de bank minstens 10% eigen inbreng. Dit wil zeggen dat als je bijvoorbeeld een appartement koopt van €185.000 dat je €18.500 zelf moet kunnen inbrengen. Dit staat echter los van de notariskosten die je eveneens met je eigen spaarcenten dient te bekostigen. 

Vaste of variabele rentevoet?

Een hypothecair krediet komt niet zonder rente. Je hebt de keuze tussen een vaste of een variabele rentevoet. 

  • vaste rentevoet: je vindt deze rentevoet voordelig en kiest ervoor om deze vast te leggen voor de gehele duurtijd van de lening
  • Variabele rentevoet: je bent nieuwsgierig naar hoe de economie vordert om zo een betere rentevoet te bekomen. Deze wordt dus beïnvloed door de in- of deflatie en kan schommelen. Dit wil zeggen dat je rentevoet kan dalen, maar ook kan stijgen met maximaal het dubbele van je huidige rentevoet.

 

Weetje: hoe meer spaargeld je zelf kan inbrengen en hoe minder je dus moet lenen, hoe beter de voorwaarden zullen zijn. Denk maar aan een bijvoorbeeld een voordelige rentevoet. Dit omdat de bankinstelling dan een kleiner risico loopt op financieel verlies.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!