Herfinanciering hypothecaire lening

Zijn de rentevoeten gezakt ten opzichte van het rentetarief dat jij hebt? Dan is het tijd om je hypothecaire lening te herzien. Hierdoor kan je wellicht heel wat besparen op het totaalbedrag waardoor je financiële gemoedsrust zal hebben.

Gunstige rentevoet

Heb je enkele jaren een woning gekocht? Dan heb je hier wellicht een hypothecaire lening voor afgesloten. Als je hierbij voor een vaste rentevoet hebt gekozen, zal deze nooit schommelen. Bij een variabele rentevoet is dat wél het geval. Het zou zomaar kunnen dat de rentevoet van 5 jaar geleden niet meer zo interessant is. Dan is het interessant om je hypothecaire lening te herzien want op deze manier zal je een kleiner totaalbedrag aan rente terugbetalen.

Is een herfinanciering van een hypothecaire lening gratis?

Neen, bij de herfinanciering van je hypothecaire lening komen enkele kosten bij kijken. Door de herfinanciering dient jouw oude hypotheek geschrapt te worden en wordt er vervolgens een nieuwe aangevraagd. Ook de kost van de wederbeleggingsvergoeding hoort bij een herfinanciering. 

Wil graag je lening laten herzien? Onze experten van KredietAnalyse staan voor je klaar. Je mag rekenen op bakken ervaring, een grondige uitleg en een menselijke aanpak. Samen bekijken we de best mogelijke oplossing voor jou en je krediet.

Waarom je hypothecaire lening laten herzien? 

  • verlaging van de rentevoet waardoor het totaalbedrag van de terug te betalen rente kleiner is
  • Verlenging van de looptijd zodat je maandelijkse aflossing minder wordt en je meer financiële gemoedsrust hebt

Wist je dat je met een herfinanciering ook de opportuniteit hebt om kleinere leningen samen te gieten in één gunstige lening? Als je naast je hypothecaire lening nog een lopend krediet hebt op je creditcard, een nog af te betalen autolening hebt of een andere persoonlijke lening hebt lopen, kan je deze dus samenvoegen om zo een voordelige lening te bekomen. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!