Energielening of groene lening

Ga je renoveren en wil je je woning duurzamer maken? Wil je zonnepanelen plaatsen of plan je om andere ingrepen uit te voeren die ervoor zorgen dat jouw woning haar steentje bijdraagt aan het milieu? Kies dan voor een groene lening!

Wat is een groene lening?

Een groene lening, ook wel bekend als eco lening, is een krediet dat je kan aanvragen als je gaat renoveren met als doel de woning te verduurzamen. Denk maar aan het plaatsen van een warmtepomp, zonnepanelen, dak- en spouwmuurisolatie enzovoort, maar ook als je je woning veiliger wil maken. 

Voor wie?

Iedereen die bouw of verbouwingswerken gaat uitvoeren met als doel de woning energiezuinig te maken, en dit voor minstens 50%. 

Ben je van plan om verbouwingswerken uit te voeren die voor minder dan 50% energiebesparend zullen zijn? Dan kan je bij ons terecht voor een renovatielening

Waarom een groene lening?

Dankzij deze kredietvorm kan je genieten van een scherpe rentevoet. Je kan beroep doen op een groene lening voor het verduurzamen van zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning. Daarenboven zullen de milieuvriendelijke ingrepen je energie-en waterfactuur doen dalen én zal het je huis of appartement doen stijgen in waarde.

Welke energiebesparende ingrepen komen in aanmerking?

  • verwarming 
  • isolatie en beglazing
  • water
  • elektriciteit en verlichting
  • brandbeveiliging

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je groene lening aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!