Eigenaarskrediet of lening met hypotheekwaarborg

Is jouw woning meer waard dan de schuld? Dan is het eigenaarskrediet misschien wel interessant voor jou. Met deze lening op afbetaling heb je het voordeel om geld te lenen met een langere terugbetalingstermijn. Wij van KredietAnalyse bekijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Wanneer kies je voor een eigenaarskrediet?

Het eigenaarskrediet is een lening op afbetaling met een langere looptijd en met een hypothecaire waarborg. Als je woning een hogere waarde heeft dan de schuld groot is, kan je hiervoor in aanmerking komen. Het overige bedrag kan je dan opnemen om andere dure aankopen te doen. Het is dan ook vooral bedoeld voor hoge bedragen waarop de wet van het hypothecair krediet eigenlijk niet van toepassing is. Volgens de wet mag je geen ander goed dan een woning, appartement of bouwgrond aankopen met het geleende bedrag.

Hypconsume

HypConsume is de nieuwe versie van het eigenaarskrediet en is een voordelige manier om te lenen. Je hebt hierbij alle voordelen van een hypothecaire lening, maar je gebruikt het geleende bedrag om roerende goederen aan te kopen met jouw woning als borg.

Je kan hier o.a. een auto, boot of caravan mee aankopen, maar ook kan je het geld opnemen om je interieur nieuw leven in te blazen of andere openstaande schulden af te lossen.

 

Met een HypConsume ligt de rentevoet een stuk lager waardoor je maandelijks ook een kleiner bedrag dient af te lossen. Ook kan je het op een langere termijn terugbetalen en geniet u van financiële gemoedsrust. 

Welke voordelen biedt een HypConsume? 

  • Je kan niet-hypothecaire leningen bundelen om een veel lagere rente te bekomen
  • Je kan er een wagen, motor, caravan of ander voertuig mee kopen
  • Je kan met deze LOA een boot aankopen
  • Je kan het geld gebruiken om vakanties te doen 
  • Je kan privéschulden of zakelijke schulden hiermee betalen

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!