Schuldcentralisatie

Heb je een aantal leningen lopen en wens je deze samen te voegen? Bij KredietAnalyse kan je terecht voor het centraliseren van je leningen. Samen bekijken we wat mogelijk is en wat de beste oplossing voor jouw situatie is.

Wat is schuldcentralisatie?

Schuldcentralisatie betekent simpelweg het centraliseren van jouw schulden. Een aantal van jouw leningen kunnen eventueel samengevoegd worden en onder de vorm van een nieuw en voordelig krediet vervangen worden. Hiermee betaal je niet langer de verschillende maandelijkse afbetalingen en de hoge rentevoeten die erbij komen kijken. Zo heb je niet enkel financieel voordeel, maar heb je ook een duidelijk overzicht.

Eén lening met een lange looptijd

Heb je geen dure leningen maar wel een aantal kleine kredieten lopen en is de maandelijkse afbetaling te hoog geworden waardoor jij in financiële moeilijkheden dreigt te komen? Dan is het aangewezen om deze kleinere leningen samen te brengen in één grotere lening op afbetaling, ook wel LOA genoemd. Met deze lening heb je de mogelijkheid om het over een langer termijn te spreiden waardoor je meer financiële ademruimte hebt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!