Autolening

Droom je al jaren van een klassevolle SUV of heb je eerder je oog laten vallen op een knappe sportwagen? Als je niet over voldoende financiële middelen beschikt om deze aan te kopen, kan je een autolening aanvragen. Onze kredietexperts helpen je hier graag mee verder en voorzien je van de nodige uitleg.

Heb je eigen inbreng nodig voor een autolening?

Neen, dat is in principe niet nodig. Wel moet je dan natuurlijk meer lenen waardoor je een hogere maandelijkse aflossing hebt dan als je zelf een deel zou inbrengen. Je kan dus het hele bedrag lenen om de verkoper een voorschot te kunnen geven en de wagen te kunnen betalen, maar je kan ook het voorschot betalen met je spaargeld en het overige bedrag lenen.

Nieuwe of tweedehandswagen?

Je kan een autolening aanvragen als je je droomwagen wil aankopen maar niet genoeg centen hebt om deze zonder lening aan te kopen. Echter maakt het niet veel uit of je een gloednieuwe wagen van een officiële autogarage koopt, of als je deze via een particulier koopt. Je kan voor beide gevallen bij KredietAnalyse terecht om een autolening aan te vragen.

Welke documenten breng je mee?

  • De offerte of factuur van de wagen die je wilt aankopen.
  • Je identiteitskaart.
  • Loonfiches van de laatste 3 maanden

 

Weetje: KredietAnalyse helpt je ook met het afsluiten van een autoverzekering aan het scherpst mogelijke tarief. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een lening die bij je doelen past. Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Wij zijn er voor je en halen steeds het onderste uit de kan om jouw droom waar te maken.

Wacht niet langer. Vraag nu de berekening van je autolening aan

Wil je graag een op maat gemaakte simulatie ontvangen? Klik dan hier.

Kom je liever meteen langs? Maak dan nu een afspraak!

Brochure kredietanalyse genk kredieten en lenigen aanvragen

Een lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Persoonlijke lening

Onverwachte kosten waar je een extraatje voor nodig hebt om deze te kunnen betalen? Of wens je een duwtje in de rug om een financieel moeilijke periode te overbruggen? Dan is een persoonlijke lening waar je naar op zoek bent. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken.

Woning lening

Droom je van een knus appartementje, een moderne woning of een stuk grond waar je jouw stukje toekomst op kan bouwen? Laat je dan door de experten van KredietAnalyse begeleiden. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van jouw hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een groene lening of een financiering voor renovatiewerken.

Zakelijke lening

Wil je een zaak uit de grond stampen maar heb je hier onvoldoende financiële middelen voor? Ook als je wil investeren in een bedrijf kan je in aanmerking komen voor een zakelijke lening. We zien jouw zakelijke dromen graag in vervulling gaan en bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je mag steeds rekenen op professioneel advies.

Over ons

Bij KredietAnalyse staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experten die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan! Of het nu gaat over de voordeligste lening voor je droomhuis of -wagen, een financiering voor cosmetische chirurgie of een investeringskrediet. Niets is te gek en we gaan steeds voor de beste uitkomst. We luisteren, helpen en ondersteunen je ten alle tijde.

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!