Simulaties

Jouw KredietExpert staat steeds voor je klaar, maar als je je nieuwsgierigheid écht niet kan bedwingen dan kan je gerust al een krediet simulatie doen.

Hypothecaire lening koppel kredietanalyse vlaanderen genk

Hypotheeklening

Wil je een appartement, huis of bouwgrond kopen en wens je hiervoor een hypothecaire lening aan te vragen? Laat je gegevens achter en ontvang binnen 24u een simulatie.

Notariskosten lening man in pak kredietanalyse vlaanderen genk

Lening voor notariskosten

Bij KredietAnalyse begrijpen we dat een woning kopen een grote som spaargeld vereist. Als je hier niet over beschikt, willen we je toch graag de mogelijkheid bieden om jouw droom waar te maken. Bekijk hier de Home4Kids lening. Laat je gegevens achter en ontvang binnen de 24u een simulatie.

krediet aanvragen kredietanalyse vlaanderen genk

Notariskosten berekenen

Wil je een appartement, huis of bouwgrond kopen en wens je hiervoor een hypothecaire lening aan te vragen? Dan dien je rekening te houden met de notariskosten die erbij komen kijken. Laat je gegevens achter en ontvang binnen 24u een simulatie.

persoonlijke lening kredietanalyse vlaanderen genk

Persoonlijke lening

Zit je met grote onkosten door onvoorziene facturen? Of wil je misschien de eetkamer nieuw leven inblazen en heb je hier geld voor nodig? Met een persoonlijke lening kan je dit financieren. Bovendien kan je het geld dat je via een persoonlijke lening leent, overal voor gebruiken. Laat je gegevens achter en ontvang binnen de 24u een simulatie.

Herfinanciering oude man en vrouw kredietanalyse vlaanderen genk

Opbrengsteigendom of een herfinanciering

Zijn de rentevoeten gezakt ten opzichte van het rentetarief dat jij hebt? Dan is het tijd om je hypothecaire lening te herzien. Hierdoor kan je wellicht heel wat besparen op het totaalbedrag waardoor je financiële gemoedsrust zal hebben. Laat je gegevens achter en ontvang binnen de 24u een simulatie.

investeringskrediet zaak leasing vrouw op gsm laptop kredietanalyse vlaanderen genk

Investeringskrediet

Ben je een startende ondernemer of heb je net al enkele jaren op de teller staan en wil je graag investeren in een nieuwe zaak of een bedrijf? Wij van KredietAnalyse helpen je graag om jouw doelen te bereiken en voorzien je steeds van een grondige uitleg. Laat je gegevens achter en ontvang binnen de 24u een simulatie.

Zij vertrouwen ons

Waarom KredietAnalyse?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een financiering op maat van jouw doelen. Denk maar aan een lening voor een woning of een wagen, maar ook als je een persoonlijke lening wenst of een investeringskrediet voor je bedrijf. Onze experten zorgen steeds voor de voordeligst mogelijke lening.