Over ons

Samen bekijken we waar jij naartoe wil en welke doelen je wil bereiken. Je mag rekenen op experts die jou op de eerste plaats zetten. Voor jou halen we het onderste uit de kan!

twee mannen in pak met rug naar elkaar kredietanalyse vlaanderen genk

Of het nu jouw doel is om een woning, tweede verblijf of auto aan te kopen, KredietAnalyse is er voor jou. Ook als je op zoek bent naar een investeringskrediet, herfinanciering van je hypothecaire lening of notariskostenlening kan je bij ons terecht. We voorzien je steeds van een grondige, verstaanbare en menselijke uitleg.

Jij komt bij ons op de eerste plaats. We begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op een luisterend oor en professioneel advies. Dat is exact wat KredietAnalyse jou te bieden heeft. Naast de scherpe tarieven en rentevoeten, want die hebben wij uiteraard ook in petto.

We ontvangen jou graag in ons modern kantoor in Genk waar je steeds met een glimlach en een koffie of iets fris onthaald zal worden!

Durf dromen

Kredietanalyse biedt jou een voordelige hypothecaire lening aan. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van je hypothecaire lening.

Advies op maat

Kredietanalyse biedt jou een voordelige hypothecaire lening aan. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van je hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een lening voor de notariskosten, een renovatielening en een

Verstaanbare uitleg

Kredietanalyse biedt jou een voordelige hypothecaire lening aan. Ook kan je bij ons terecht voor een herfinanciering van je hypothecaire lening.

Ons team

silvio moscato agent makelaar kredietanalyse vlaanderen genk

Silvio Moscato
Zaakvoerder
Kredietmakelaar
Verzekeringsmakelaar
Silvio@kredietanalyse.be
089 69 30 00

feyza agent makelaar kredietanalyse vlaanderen genk

Feyza Ekiz
Kredietadviseur
Feyza@kredietanalyse.be
089 69 30 00

Ons team

sven berden agent makelaar kredietanalyse vlaanderen genk

Sven Berden
Kredietadviseur
Sven@kredietanalyse.be
089 69 30 00

Zij vertrouwen ons

Jouw KredietExpert is jouw partner in crime. Hij staat je steeds met raad en daad bij met professioneel advies op maat van jouw doelen. Kan je niet wachten en wil je graag zelf een simulatie maken? Dat kan. Kies wat je wil simuleren en ga meteen aan de slag!

Waarom KredietAnalyse?

Bij KredietAnalyse kan je terecht voor een financiering op maat van jouw doelen. Denk maar aan een lening voor een woning of een wagen, maar ook als je een persoonlijke lening wenst of een investeringskrediet voor je bedrijf. Onze experten zorgen steeds voor de voordeligst mogelijke lening.